JB Industriservice

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ovanåker och JB Industriservice är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JB Industriservice är ett av dem. Statusen för JB Industriservice är att Bolaget är aktivt.

JB Industriservice är ett Enskild firma och skapades 2006-04-25. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JB Industriservice ska trivas.

JB Industriservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23. I Ovanåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Svets, smide och legoarbeten mot industrin. Reparationer och montage vid sågverk samt fjärrvärmemontage.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JB Industriservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23.

Idag är JB Industriservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med JB Industriservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3258474.

.

De som är på något sätt har med JB Industriservice är Bergquist, Sven Görgen som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JB Industriservice har 660516-XXXX som sitt organisationsnummer.