Nordic Business Diversity Solutions

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ovanåker och Nordic Business Diversity Solutions är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Nordic Business Diversity Solutions är ett av dem. Statusen för Nordic Business Diversity Solutions är att Bolaget är aktivt.

Nordic Business Diversity Solutions är ett Enskild firma och skapades 2007-09-28. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nordic Business Diversity Solutions ska trivas.

Nordic Business Diversity Solutions är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08. I Ovanåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Träna försäljare och företag för ökad mångfald. Företaget ska träna människor och grupper i företag för bättre mångfald och därmed få en bättre arbetsmiljö för att stoppa eventuella konflikter för människor från andra kulturer som inte har samma etiska bakgrund.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nordic Business Diversity Solutions är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08.

Idag är Nordic Business Diversity Solutions och det finns flera bolag som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Nordic Business Diversity Solutions så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Nordic Business Diversity Solutions är Mustafa, Zubda Parwin som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nordic Business Diversity Solutions har 651231-XXXX som sitt organisationsnummer.