Sport-Torget

Gävleborgs län

Information

640725-XXXX är organisationsnummer för företaget Sport-Torget. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sport-Torget är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Sport-Torget finns i.

Sport-Torget har varit registrerat sedan 1997-05-28 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sport-Torget så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Sport-Torget är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Sport-Torget är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sport-Torget så kan ni göra det på telefon genom 0271-20302 eller genom brev på följande adress:

Sportbutik - handel med sportartiklar inom sport. Fritidskläder och tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Sport-Torget och det är Nilsson, Per Stefan som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,