Lars Hedin Byggservice

Gävleborgs län

Information

Lars Hedin Byggservice hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Lars Hedin Byggservice finns. I Ovanåker så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Lars Hedin Byggservice tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Lars Hedin Byggservice har haft sedan 1999-01-01. Lars Hedin Byggservice har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lars Hedin Byggservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3108832.

Ovanåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Lars Hedin Byggservice har idag 640713-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lars Hedin Byggservice

Byggbranschen, nybyggnation och reparation av småhus samt utföra sanering och besiktning av brand- vattenskador och insektsangrepp.

I Lars Hedin Byggservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedin, Lars Anders som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .