Kats o Dogs i Edsbyn

Gävleborgs län

Information

630605-XXXX är organisationsnummer för företaget Kats o Dogs i Edsbyn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kats o Dogs i Edsbyn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Kats o Dogs i Edsbyn finns i.

Kats o Dogs i Edsbyn har varit registrerat sedan 2008-08-22 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-08-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kats o Dogs i Edsbyn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

Kats o Dogs i Edsbyn är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Kats o Dogs i Edsbyn är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kats o Dogs i Edsbyn så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hundträning, klippning och trimmning av hund samt bokförings- och personalkonsult.

Det finns olika personer som har en koppling med Kats o Dogs i Edsbyn och det är Eriksson, Barbro Katarina som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,