AT Import & Consulting

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ovanåker och AT Import & Consulting är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och AT Import & Consulting är ett av dem. Statusen för AT Import & Consulting är att Bolaget är aktivt.

AT Import & Consulting är ett Enskild firma och skapades 1995-12-12. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som AT Import & Consulting ska trivas.

AT Import & Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Ovanåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Import och försäljning av diverse produkter såsom leksaker, kläder, porslin, hemelektronik, klockor, miniräknare samt direktreklam och annonsering i dagspress. Inköp och försäljning av begagnade bilar samt konsulttjänster inom kvalitetsteknik och intern företagsutbildning. Bokföring och ekonomiska konsultationer. Återförsäljare av främst miljöförbättrande och energisparande produkter såsom radonreningsanläggningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AT Import & Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är AT Import & Consulting och det finns flera bolag som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med AT Import & Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-87702.

.

De som är på något sätt har med AT Import & Consulting är Hallstensson, Sven Thomas som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, Hallstensson, Anna-Carin Ingegerd som är född 1968 och har titeln Prokurist, .

AT Import & Consulting har 600624-XXXX som sitt organisationsnummer.